-5%
,

Vivax ACP-18CH50AENI R32

Vivax

 • Енергетска класа (SEER/SCOP):A++ (7.0/4.0)
 • Макс. капацитет на ладење:6272 W
 • Макс. капацитет на греење:7004 W
 • Просечна моќност:5275/5568 W
 • Работна температура:од -20   до 50

41.990 ден 43.990 ден

Vivax ACP-18CH50AENI R32
 • Енергетска класа (SEER/SCOP):A++ (7.0/4.0)
 • Максимален капацитет на ладење:6272.00 W
 • Максимален капацитет на греење:7004.00 W
 • Просечна моќност:5275/5568 W
 • Влезна моќност ладење:1550 W
 • Влезна моќност греење:1630 W
 • Проток на воздух:800.00 m3
 • Капацитет на одвлажнување:1.80 l/h
 • Ниво на бучава:41.00 db
 • Работна температура:од -20   до 50
 • Маса внатрешна единица:11.20 kg
 • Маса надворешна единица:33.50 kg
 • Препорачана површина:до 55 м2
 • Фреон:r32
 • Филтри:каталистички  филтер, филтер за прашина.
 • Димензии надв. Единица:805 x 554 x 3303 mm
 • Гаранција:5 години
Боја

Бела

Бренд

Моќност

5.5 kW

Енергетска ефикасност

A++