,

ADLER AD 3138 W

Adler

 • Капацитет:5кг;
 • Точност до 1 гр.;
 • Голем LCD екран;
 • Рачно или автоматско исклучување;
 • Тајмер ;
 • Аларм;
 • Автоматско поставување на нула

790 ден

Бренд

Капацитет(kg)

5kg

  • Капацитет:5кг;
   Точност до 1 гр.;
   Голем LCD екран;
   Рачно или автоматско исклучување;
   Тајмер ;
   Аларм;
   Автоматско поставување на нула