, ,

ALFA PLAM ALFA 55 DELUX

Alfa Plam

Капацитет: 5kw
Димензии на рерна во мм 550x540x195 mm
Волумен на рерната: 58л
Пречник на димен отвор 120мм
Волумен на загревање 83м3
Површина на загревање 32м2
Тежина 98кг
Димензии: 965x612x780 mm

22.690 ден

Бренд

Моќност

5kw

-мултифункционален производ наменет истовремено за загревање на просторијата, печење и готвење
-шпорет создаден од високо квалитетни гусани и лимени делови кои овозможуваат долг период на користење и ложење на шпоретот
-обивката заштитена со емајл отпорен на високи температури (800°)
-челичните плочи за готвење лесно се помрднуваат за темелно чистење
-ложиштето обложено со шамотни плочи со карактеристика да акумулираат топлина обезбедувајќи повисока температура кој се оддава во просторијата
-снабдување со примарен и секундарен воздух од вратата на ложиштето и вратата на пеплникот
-снабдувањето со секундарен воздух овозможува чисто, целосно и ефикасно согорување
-лесно подигнување на фиоката наменета за одложените горива за ложење во долниот дел на шпоретот
-огромен волумен на рерната 58л овозможува  рамномерно печење
-можност за повеќе начини на поврзување кон оџакот: странично и одозгора