, ,

ALFA PLAM ALFA 55 TERMO

Alfa Plam

Моќност: 5 kW
Димензии (ШxДxВ): 965x612x780mm
Димензии на рерната (ШxДxВ): 550x540x195mm
Отвор: 120mm
Загревање: 83m3
Површина на загревање: 32m2
Тежина neto/bruto: 98/113kg
Степен на искористеност : 70,52/76,52%

22.190 ден

Бренд

Моќност

5kw

Страна

-мултифункционален производ наменет истовремено за загревање на просторијата, печење и готвење
-шпорет создаден од високо квалитетни гусани и лимени делови кои овозможуваат долг период на користење и ложење на шпоретот
-обивката заштитена со емајл отпорен на високи температури (800°)
-челичните плочи за готвење лесно се помрднуваат за темелно чистење
-ложиштето обложено со шамотни плочи со карактеристика да акумулираат топлина
обезбедувајќи повисока температура кој се оддава во просторијата
-снабдување со примарен и секундарен воздух од вратата на ложиштето и вратата на пеплникот
-снабдувањето со секундарен воздух овозможува чисто, целосно и ефикасно согорување
-лесно подигнување на фиоката наменета за одложените горива за ложење во долниот дел на
шпоретот
-огромен волумен на рерната 58л овозможува  рамномерно печење
-можност за повеќе начини на поврзување кон оџакот: странично и одозгора