, ,

ALFA PLAM REGULAR 46 ELEGANT 2R

Alfa Plam

Капаците:5КW
Димензии на рерна:185X460X485мм
Пречник на димен отвор:120мм
Волумен на загревање:83 m3
Површина на загревање:32 m2
Тежина 87 / 102 kg

27.490 ден

Бренд

Моќност

5kw

-челичните плочи за готвење, постои можност да се помрднуваат за темелно чистење
-ложиштето обложено со шамотни плочи со карактеристика да акумулираат топлина обезбедувајќи повисока температура која се оддава во просторијата
-регулатори за снабдување со примарен и секундарен воздух од вратата на ложиштето и вратата на пеплникот
-снабдувањето со секундарен воздух обезбедува почисто согорување, односно догорување на предходно непотполно согорени производи
-фиоката за горива се наоѓа во долниот дел на шпоретот – лесно се помрднува
-поврзување кон оџакот на два начина: странично и одозгора