, ,

ALFA PLAM 70 DOMINANT

Alfa Plam

Капаците:7 kW
Димензии на рерна:700 x 600 x 850 mm
Пречник на димен отвор:120мм
Волумен на загревање:117 m3
Површина на загревање:45 m2
Тежина 110 / 127 kg

41.890 ден

Бренд

Моќност

7kw

Страна

,

челична плоча за готвење, постои можност да се потргне плочата и темелно да се исчисти

-можност за готвење на целата површина на плочата

-рамномерно печење во рерната

-стакло на вратата на ложиштето, овозможува да се гледа огинот во ложиштето

-ложитето е обложено со шамотни плочи, кои акумулираат топлина и ја зголемваат температурата на согорувањето

-регулаторот за снабдување со примарен воздух на вратата на пепелникот

-двојно стакло на вратата на рерната, со вграден термометар

-две положби на вратата на рерната:

1.врата на рерната отворена – поголема емисија на топлина за загревање на просторијата

2.вратата на рерната затворена – помала емисија на топлина во просторијатѕа

-отвор за чистење на внатрешноста на шпоретот

-фиока за горивото се наоѓа во долниот дел на шпоретот

-можност за повеќе начини на поврзување кон оџакот: странично, одозгора и од задната страна