,

ALFA PLAM ALFA 90 PELET 8 Kw

Alfa Plam

 • Капацитет: 8 kW
 • Површина на загревање:51 m2
 • Димензии:900 x 600 x 850 mm
 • Капацитет на резервоарот за пелет:15 kg

94.090 ден

Бренд

Моќност

8 kW

 • Oбвивката создадена од квалитетен лим, заштитен во процесот на емајлирање, фарбање и лакирање. Сите видиви на заштити се отпорни на високи температури
 • Ултифункционален производ:  истовремено грее, готви и пече
 • Двојно стакло на вратата на рерната со термометар
 • Комора за согорување на изградена од челичен лим, а ложиштето од гус со што се овозможува сигурно и долготрајно функционирање на производот
 • Емајлирана рерна за квалитетно и равномерно печење во тепсија која се испорачува со шпоретот
 • Неделно програмирање на работатат на шпоретот
 • Можност за работа на шпоретот во 5нивоа на моќност
 • Можност за управување со далечински управувач
 • Вграден сигурносен вентил
 • Дополнителен вентилатор кој го издувува топлиот воздух во просторијата