,

ALFA PLAM COMMO 21 kW

Alfa Plam

 • Печка за централно греење
 • Капацитет:21 kW  (18 kW+3 kW)
 • Површина на загревање:81-135 m2
 • Димензии: 574 x 620 x 1225 mm
 • Капацитет на резервоарот за пелет: 45kg

109.090 ден

Бренд

Моќност

21kw

 • Капацитет: 21 kW (18 kW+3 kW)
 • Димензии: 574 x 620 x 1225 mm
 • Пречник на димен отвор:80 mm
 • Потрошувачка на пелети мин/макс:1,7/5,05 kg/h
 • Максимално време на работа со полн резервоар:26,5h
 • Капацитет на резервоарот за пелет: 45kg
 • Волумен на загревање:210/350 m3
 • Површина на загревање: 81-135 m2
 • Тежина: 196/225 kg
 • Степен на искористеност: 86 %
 • Енергетска класа A+
 • Бои: црвена, црна, крем

обвивката и вратата на ложиштето изградени од квалитетен лим и заштитена со боја и лак отпорен на високи температури

-големо, керамичко стакло на вратата на ложиштето отпорно на 700°Cи видлив пламен кој допоплнително внесува топлина во Вашиот дом

-ложиштето создадено од специјален гус,а котелот од наменски котловски лим

-неделно програмирање на работатат на шпоретот

-можност за работа на печката во 5 нивоа на моќност

-можност за управување со далечински управувач

-компонентите неопходни за функционирање на системот на греење се фабрички вградени во производот

-вградени сигурносени термостати

-системи за чистење кои дополнително го олеснуваат одржувањето на печката и овозможуваат  веродостојно функционирање

-можност за загревање на санитарна вода (во бојлер) и приклучување на систем за подно греење