,

ALFA PLAM COMMO COMPACT 32 kW

Alfa Plam

 • Капацитет:32 kW
 • Површина на загревање:123-205 m2
 • Димензии:676 x 830 x 1506 mm
 • Капацитет на резервоарот за пелет: 70 kg

161.190 ден

Бренд

Моќност

32 kw

 • Капацитет: 32 kW
 • Димензии:676 x 830 x 1506 mm
 • Пречник на димен отвор:100 mm
 • Потрошувачка на пелети мин/макс:2,13/7,14 kg/h
 • Максимално време на работа со полн резервоар:33h
 • Капацитет на резервоарот за пелет: 70g
 • Волумен на загревање:320/533 m3
 • Површина на загревање: 123-205 m2
 • Тежина: 360/380 kg
 • Степен на искористеност: 90 %
 • Енергетска класа A+
 • Бои:  Црвено црна