,

ALFA PLAM DINO 17 kW

Alfa Plam

 • Капацитет17 kW (15 kW+2 kW)
 • Површина на загревање: 65-109 m2
 • Димензии:574 x 568 x 1237 mm
 • Капацитет на резервоарот за пелет:45 kg

116.690 ден

Бренд

Моќност

17 kw

 • Капацитет:17 kW (15 kW+2 kW)
 • Димензии:574 x 568 x 1237 mm
 • Пречник на димен отвор:80 mm
 • Потрошувачка на пелети мин/макс:1,3/3,7 kg/h
 • Максимално време на работа со полн резервоар:35h
 • Капацитет на резервоарот за пелет:45kg
 • Волумен на загревање:170/283 m3
 • Површина на загревање: 65-109 m2
 • Тежина: 193/222 kg
 • Степен на искористеност: 94 %
 • Енергетска класа A++
 • Бои:  Црвено црна