,

ALFA PLAM DINO 27 kW

Alfa Plam

 • Капацитет :27 kW (25 kW+2 kW)
 • Површина на загревање: 104-173 m2
 • Димензии: 574x568x1237 mm
 • Капацитет на резервоарот за пелет:45 kg

127.590 ден

Бренд

Моќност

27kw

 • Капацитет: 27 kW (25 kW+2 kW)
 • Димензии: 574 x 568 x 1237 mm
 • Пречник на димен отвор:80 mm
 • Потрошувачка на пелети мин/макс: 1,8/5,8 kg/h
 • Максимално време на работа со полн резервоар:25,3 h
 • Капацитет на резервоарот за пелет:45kg
 • Волумен на загревање:270–450 m3
 • Површина на загревање: 104-173 m2
 • Тежина: 193 / 222 kg
 • Степен на искористеност: 94 %
 • Енергетска класа A+