,

ALFA PLAM GRANDE 28

Alfa Plam

 • Капацитет:28kW
 • Површина на загревање:108-179 m2
 • Димензии:979 x 761 x 1400 mm
 • Капацитет на резервоарот за пелет: 74 kg

142.990 ден

Бренд

Моќност

28 kw

 • Капацитет: 28 kW
 • Димензии979 x 761 x 1400 mm
 • Пречник на димен отвор:80 mm
 • Потрошувачка на пелети мин/макс:1,75/6,64 kg/h
 • Максимално време на работа со полн резервоар:114h
 • Капацитет на резервоарот за пелет: 200kg
 • Волумен на загревање:321/344 m3
 • Површина на загревање: 108-179 m2
 • Тежина: 3321/344 kg
 • Степен на искористеност: 93 %
 • Енергетска класа A+
 • Бои:  Црвено црна