,

ALFA PLAM GRANDE 37

Alfa Plam

 • Капацитет:37 kW
 • Површина на загревање:142-237 m2
 • Димензии:979 x 761 x 1400 mm
 • Капацитет на резервоарот за пелет:1 70 kg

162.790 ден

Бренд

Моќност

37 kw

 • Капацитет: 37 kW
 • Димензии:979 x761 x 1400 mm
 • Пречник на димен отвор:80 mm
 • Потрошувачка на пелети мин/макс:2,45/8,27 kg/h
 • Максимално време на работа со полн резервоар:69h
 • Капацитет на резервоарот за пелет: 170g
 • Волумен на загревање:370/617 m3
 • Површина на загревање: 142-237 m2
 • Тежина: 335/358 kg
 • Степен на искористеност: 93 %
 • Енергетска класа A+
 • Бои:  Црвено црна