,

ALFA PLAM LUCA 12 kW

Alfa Plam

 • Капацитет: 12 kW
 • Дувалка
 • Површина на загревање:77 m2
 • Димензии:589 x 633 x 1109 mm
 • Капацитет на резервоарот за пелет:14kg

82.190 ден

Бренд

Моќност

12 kW

 • Печка на пелет (дувалка) со современ дизајн
 • Обвивката создадена од квалитетен лим, а вратата на ложиштето од челик. На предната страна на печката се наоѓа украсна хромирана лајсна. Сите видови на заштита се отпорни на високи температури
 • Големо, керамичко стакло на вратата на ложиштето и видлив пламен кој допоплнително внесува топлина во Вашиот дом
 • Комора за согорување на изградена од челичен лим, а ложиштето од гус со што се овозможува сигурно и долготрајно функционирање на производот
 • Неделно програмирање на работатат на печката
 • Можност за работа на печката во 5 нивоа на моќност
 • Дополнителен вентилатор кој го издувува топлиот воздух во просторијата