,

ALFA PLAM LUCA R 8 kW

Alfa Plam

 •  Моќност од 8 kW
 •  Дувалка
 •  Димензии 500 x 530 x 955 mm
 •  Отвор за издувни гасови 80 mm
 • Потрошувачка на пелети (мин/мак) 0,82 / 2,03 kg/h

57.890 ден

Бренд

Моќност

8 kW

 • Печка на пелети со нов дизајн, компактни димензии.
 • Идеално решение за греење на мали станбени единици.
 • Големо, керамичко стакло на огнената врата и видлив пламен што дополнително ја доведува топлината во вашиот дом.
 • комора за согорување обложена со материјал кој ја акумулира топлината и по гасенњето на печката
 • Дополнителен вентилатор кој го издувува топлиот воздух во просторијата
 • Неделно програмирање на работата на печката.
 • Можност за работа во 5 нивоа на моќност.
 • Електроника на најновата генерација овозможува лесно ракување со производот.
 • Вградените безбедносни термостати го спречуваат само-палењето на печката.
 • Резервоарот за пелети од 23 кг обезбедува голема автономија во работењето на производот.
 • Моќност од 8 kW
 • Боја: сина, црвена и сива
 • Димензии 500 x 530 x 955 mm
 • Отвор за издувни гасови 80 mm
 • Потрошувачка на пелети (мин/мак) 0,82 / 2,03 kg/h
 • Максимално време на операција при полн капацитет 28 h
 • Капацитет на резервоарот за пелети 23 kg
 • Капацитет на греење 133 m3 / 51 m2
 • Тежина 110 / 128 kg
 • Ефикасност 85 %
 •  Моќност од 8 kW
 •  Димензии 500 x 530 x 955 mm
 •  Отвор за издувни гасови 80 mm
 •  Потрошувачка на пелети (мин/мак) 0,82 / 2,03 kg/h Моќност од 8 kW
 •  Димензии 500 x 530 x 955 mm
 •  Отвор за издувни гасови 80 mm
 •  Потрошувачка на пелети (мин/мак) 0,82 / 2,03 kg/h