,

ALFA PLAM LUCA 8 kW

Alfa Plam

 • Капацитет: 8 kW
 • Дувалка
 • Површина на загревање:51 m2
 • Димензии: 500 x 490 x 955 mm
 • Капацитет на резервоарот за пелет: 23kg

62.090 ден

Бренд

Моќност

8 kW

 • Капацитет: 8 kW
 • Димензии: 500 x 490 x 955 mm
 • Пречник на димен отвор:80 mm
 • Потрошувачка на пелети мин/макс:0,82/2,03kg/h
 • Максимално време на работа со полн резервоар:28h
 • Капацитет на резервоарот за пелет: 23kg
 • Волумен на загревање:133 m3
 • Површина на загревање:51 m2
 • Тежина: 110/128 kg
 • Степен на искористеност:84,60 %
 • Бои: црвена, црна, крем
 • Енергетска класа A+