-16%
, ,

GORENJE AP500 SENSE AIR

Gorenje

Површина на просторот: 60 m2
ЛЦД дисплеј
Јонизатор
Ниво на бучава: 35 dB(A)re1pW
Турбо режим на работа
Индикатор за чистење на филтерот
Димензии (ШxВxД): 31 × 68 × 31 cm
Нето тежина на апаратот: 9,9 kg

15.490 ден 18.490 ден

Бренд

Тип на апарат: Прочистувач на воздух

AP500 SENSE AIR

ЛЦД: ЛЦД дисплеј
Јонизатор
Ниво на бучава: 35 dB(A)re1pW
Турбо режим на работа
Индикатор за чистење на филтерот

Површина на просторот: 60 m2
Димензии (ШxВxД): 31 × 68 × 31 cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 39,2 × 80,6 × 38,2 cm
Нето тежина на апаратот: 9,9 kg
Бруто тежина на апаратот: 12,1 kg
Приклучна моќ: 35 W