,

ARISTON PRO1 R 80 V 2K

Ariston- Hotpoint
Availability:

Нема на залиха


 

 • ARISTON PRO1 R 80 V 2K
 •  Eлектричен бојлер
 •  Wave дизајн 2018
 •  80л
 •  MADE IN ITALY
 •  2 КW

7.990 ден

Нема на залиха

 • ARISTON PRO1 R 80 V 2K
 •  Eлектричен бојлер
 •  Wave дизајн 2018
 •  80л
 •  MADE IN ITALY
 •  2 КW
 •  Емајлиран челичен резервоар со титаниум тестиран до 16 бари
 •  Голема Магнезиумска Анода
 •  Nanomix технологија која спречува нововлезената ладна вода да се измеша со веќе топлата вода (до 15л
 • повеќе топла вода)
 •  Полиуретанска изолација CFC Free
 •  Хидрауличен сигурносен вентил до 8 бари
 •  Надворешен Термостат за одбирање температура
 •  Максимална температура 75 степени
 •  Загревање за 2ч и 12 минути до 45 степени
 •  бела боја
 •  Димензии ВxШxД 75.8x45x48 цм тежина 21.5кг
 •  IPX3 ниво на заштита
Бренд

Волумен на бојлер

80l