-20%
,

ART FLAME ADELI 36

Art Flame

Димензии (Ш x В x Д): 915*140*544mm
Моќност: 1 600 W
Погоден за простории : 16 m² / 52 m³

23.990 ден 29.990 ден

 • Убава модерна визија и елегантен дизајн, придава стил и атмосфера во секој дом
 • Предност на електричните камини е дека тие даваат топлина и амбиент без прашина, пепел и чад
 • Електрични камини се соодветна алтернатива за подобрување на квалитетот на воздухот
 • Независна работа на визуелниот ефект од греењето
 • 5 степени на светлина
 • 3 комбинации на бои на пламенот
 • Фронтално дување на топлиот воздух
 • Управување со далинско и рачно
 • Моќност: 1 600 W
 • Димензии (Ш x В x Д) : 915*140*544 mm
 • Погоден за простории : 16 m² / 52 m³
 • Напон: 220 -240 V
 • Фреквенција : 50 Hz
 • Електронски тајмер: од 0,5 до 7,5 часа
 • Сигурносен термостат за прегревање
 • Боја: црна
 • Тежина: 17 кг
 • Се вградува
Бренд