-7%
,

ART FLAME BRONZE 50

Art Flame

Димензии (Ш x В x Д) : 1271*114*520 mm
Моќ: 1600 W
Погоден за простории : 20 m² / 52 m³

54.684 ден 58.800 ден

 • Убава модерна визија и елегантен дизајн, придава стил и атмосфера во секој дом
 • Главната предност на електричните камини е дека тие даваат топлина без прашина, пепел и чад
 • Електрични камини се соодветна алтернатива, подобрување на квалитетот на природата и воздухот
 • Предност е дека ефектите на осветлување и греење можат да работат независно еден од друг.
 • Можете да ја контролирате температурата во вашиот дом со еден допир на далечинскиот управувач.
 • Импресивна и реалистична LED пламен технологија
 • Моќ: 1600 W
 • Димензии (Ш x В x Д) : 1271*114*520 mm
 • Погоден за простории : 20 m² / 52 m³
 • Напон: 220 V
 • Фреквенција : 50 Hz
 • Електронски тајмер: од 0,5 до 7,5 часа
 • Сигурносен термостат за прегревање
 • Боја: бронзена
 • Тежина: 20 кг
Бренд