-13%
,

ART FLAME ELIT

Art Flame

Димензии (Ш x В x Д): 1820*550*140 mm
Моќ: 750/1500 W
Погоден за простории : 15 m²

60.400 ден 69.300 ден

– Монтирање на ѕид без рамка
– Убава модерна визија и елегантен дизајн, придава стил и атмосфера во секој дом
– Главната предност на електричните камини е дека тие даваат топлина без прашина, пепел и чад
– Електрични камини се соодветна алтернатива, подобрување на квалитетот на природата и воздухот
– Боја на пламен: 1 комбинација – портокалова
– Далечински управувач
– Подесување на светлината на пламенот
– Моќ: 750/1500 W
– Димензии (Ш x В x Д): 1820*550*140 mm
– Погоден за простории : 15 m²
– Напон: 220/240 V
– Електронски тајмер: Да
– Сигурносен термостат за прегревање
– Боја: црна

Бренд