-12%
,

ART FLAME HEFEST

Art Flame

Димензии (Ш x В x Д): 1527 x 140 x 544 mm
Моќ: 750/1500 W
Погоден за простории : 20 m²

60.700 ден 68.990 ден

Електричен камин ART FLAME HEFEST
– Монтирање на ѕид без рамка / вградување
– Убава модерна визија и елегантен дизајн, придава стил и атмосфера во секој дом
– Главната предност на електричните камини е дека тие даваат топлина без прашина, пепел и чад
– Електрични камини се соодветна алтернатива, подобрување на квалитетот на природата и воздухот
– Моќ: 750/1500 W
– Бои на пламенот – жолт / син / жолто-син
– Димензии (Ш x В x Д): 1527 x 140 x 544 mm
– Погоден за простории : 20 m²
– Touch контролен дисплеј
– Напон: 220/240 V
– Електронски тајмер: Да
– Сигурносен термостат за прегревање
– Боја: црна

Бренд