-24%
,

ART FLAME SANTORINI

Art Flame

Димензии (Ш x В x Д) : 920 x 651 x 131 mm
Моќ: 750/1500 W
Тежина: 11,3 кг

21.600 ден 28.590 ден

 • Монтирање на ѕид
 • Внатрешноста е имитација на горење дрво
 • Убава модерна визија и елегантен дизајн, придава стил и атмосфера во секој дом
 • Главната предност на електричните камини е дека тие даваат топлина без прашина, пепел и чад
 • Електрични камини се соодветна алтернатива, подобрување на квалитетот на природата и воздухот
 • Можете да ја контролирате температурата и околината во вашиот дом со еден допир на далечинскиот управувач
 • Осветленост на пламенот: 4 степени
 • Моќ: 750/1500 W
 • Димензии (Ш x В x Д) : 920 x 651 x 131 mm
 • Погоден за простории : 20 m² / 50 m³
 • Напон: 220 ℃ 240 V
 • Фреквенција : 50 Hz
 • Електронски тајмер: од 0,5 до 7,5 часа
 • Сигурносен термостат за прегревање
 • Боја: црна
 • Тежина: 11,3 кг
Бренд