-5%
,

AUX ASW-H18E0A4/QCR3DI

Aux

 • Енергетска класа (SEER/SCOP):A++/A+
 • Капацитет на ладење:5000 W
 • Капацитет на греење:5280 W
 • Влезна моќност ладење:1500 W
 • Влезна моќност греење:1450 W
 • Работна температура:од -15   до 50

43.190 ден 45.490 ден

ASW-H18E0A4/QCR3DI – F СЕРИЈА
 • Енергетска класа (SEER/SCOP):A++/A+
 • Капацитет на ладење:5000 W
 • Капацитет на греење:5280 W
 • Влезна моќност ладење:1500 W
 • Влезна моќност греење:1450 W
 • Проток на воздух: 850 m3
 • Работна температура:од -15   до 50
 • Маса внатрешна единица:11 kg
 • Маса надворешна единица: 30.5 kg
 • Фреон:R32
 • Гаранција: 2 години
Бренд

Боја

Бела

Енергетска ефикасност

A++

Моќност

5.5 kW