,

BEKO BDFS 26020 WQ

Beko

 • Енергетска класа:Е
 • Капацитет:10 сета
 • Димензии:85×44.8x60cm

21.990 ден

 • Енергетска класа:Е
 • Капацитет:10 сета
 • Брзо +:3 пати побрзо чистење
 • 6 програми
 • Одложен старт
 • LЕD дисплеј
 • AquaIntense®
 • WaterSafe™
 • GlassShield
 • Индикатор
 • Безбедносна за деца
 • Потрошувачка на вода по циклус:8.7L
 • Потрошувачка на енергија по циклус:0.755kWh
 • Ниво на бучава:46dB
 • Димензии:85×44.8x60cm
Бренд

Ширина

45cm