-19%
, ,

BEKO BBIR13300XC

Beko

 

 • Број на функции:8
 • Енергетска класа:А
 • Капацитет на фурната:72L
 • Чистење на пареа:SteamShine
 • Димензии:59.5 x 59.4 x 56.7cm

16.990 ден 20.990 ден

 • Мултифункционална рерна
 • Халогено осветлување
 • Број на функции:8
 • Енергетска класа:А
 • Капацитет на фурната:72L
 • Тип на дисплеј:LED Display-Touchcontrol
 • Вентилатор
 • Чистење на пареа:SteamShine
 • Издржлива врата
 • Одмрзнување
 • Вентилатор
 • Електрична скара
 • Каталитички заден ѕид
 • Електрична скара
 • Детско заклучување
 • Димензии:59.5 x 59.4 x 56.7cm
Бренд