-11%
, ,

BEKO B1RCNA344W

Beko

 • Нето капацитет:316L(210/106)
 • Димензии:186.5×59.5×66.3cm
 • NoFrost ™
 • Енергетска класа:E

23.990 ден 26.990 ден

 • NoFrost ™
 • LED осветлување®
 • Енергетска класа:E
 • Нето капацитет:301L
 • Капацитет на замрзнување:5-24kg/h
 • Капацитет на фрижидерот:209L
 • Капацитет на замрзнувачот:92L
 • Брзо замрзнување
 • Дневен капацитет на замрзнување: 4.2 kg
 • SmoothFit
 • Потрошувачка на енергија годишно:241kWh
 • Потрошувачка на енергија дневно:0.66kWh
 • Аларм за отворена врата
 • Ниво на бучава:37dB
 • Димензии:179.6×59.5×66.5cm
Бренд

Ширина

59 sm

Висина на фрижидер

од 120 до 180 cm