-10%
, ,

BEKO B1RCNA364W

Beko

 • Нето капацитет:316L(210/106)
 • Димензии:186.5×59.5×66.3cm
 • NoFrost ™
 • Енергетска класа:E

25.990 ден 28.990 ден

  • NeoFrost
  • Aeroflow
  • Енергетска класа:E
  • SmoothFit™
  • Брзо замрзнување
  • Нето капацитет:316L
  • Капацитет на фрижидерот:210L
  • Капацитет на замрзнувачот:106L
  • Механички контроли
  • Smooth Fit
  • Holiday Mode
  • Брзо замрзнување
  • Ниво на бучава:37dB
  • LED осветлување
  • Реверзибилни врати
  • Звучен сигнал за отворена врата
  • Димензии:186.5×59.5×66.3cm

   

Бренд

Ширина

59 sm

Висина на фрижидер

од 120 до 180 cm