-15%
, ,

BEKO B3 RCNA 364 HW

Beko

 • Нето капацитет: 316L(210L/106L)
 • Димензии:186.5×59.5×66.3cm
 • Енергетска класа: E
 • Ниво на бучава: 37dB

27.990 ден 32.990 ден

 • NoFrost™
 • Harvest fresh технологија
 • Реверзибилни врати
 • Led Illumination®
 • Брзо замрзнување
 • Аларм за отворена врата
 • Енергетска класа:Е
 • Нето капацитет:316L
 • Капацитет на замрзнување:6-24kg/h
 • Автономија:18h
 • Капацитет на фрижидерот:210L
 • Капацитет на замрзнувачот:106L
 • Потрошувачка на енергија годишно:247.11kWh
 • Потрошувачка на енергија дневно:0.677kWh
 • Ниво на бучава:37dB
 • Димензии:186.5×59.5×66.3cm
Бренд

Ширина

60cm

Висина на фрижидер

од 180cm до 199cm