-6%
, ,

BEKO B3 RCNE 364 HDS

Beko

 • Нето капацитет: 316L(210L/106L)
 • Димензии:186.5×59.5×66.3cm
 • Енергетска класа: E
 • Ниво на бучава: 37dB

29.990 ден 31.990 ден

 • NоFrost
 • SlimTank
 • Диспанзер
 • HarvestFresh – имитира 24-часовниот сончев циклус во фиоката за зеленчук задржувајќи ги витамините подолго
 • Реверзибилни врати
 • Држач за вино / шише
 • Led осветлување
 • Енергетска класа:E
 • Нето капацитет:316L
 • Капацитет на замрзнување:6-24kg/h
 • Капацитет на фрижидерот:210L
 • Капацитет на замрзнувачот:106L
 • Потрошувачка на енергија годишно:247kWh
 • Потрошувачка на енергија дневно:0.67kWh
 • Аларм за отворена врата
 • Ниво на бучава:37dB
 • Димензии:186.5×59.5×66.3cm
Бренд

Ширина

60cm

Висина на фрижидер

од 180cm до 199cm