-5%
, ,

BEKO B5DF T 58442 W

Beko

 •  Енергетска класа:D
 • Капацитет:8kg перење
 • 5kg сушење
 • Вртежи:1400 врт./min
 • Програми:15
 • ProSmart инвертер

30.490 ден 31.990 ден

 • Полнење:фронтално
 • HomeWhiz® –  Bluetooth
 • ProSmart инвертер мотор
 • Wash & Wear®
 • AquaWave®
 • Дигитален дисплеј
 • Енергетска класа:D
 • Капацитет:8kg перење,5kg сушење
 • Вртежи:1400 врт./min
 • Програми:15
 • Одложен почеток
 • Ниво на бучење:76 dBA
 • Заштита за безбедност на децата
 • Заштита од прелевање
 • Димензии: 60X84,5X57 cm
  
  
Брзина на центрифуга

1400

Бренд

Инвертер мотор

Да

Капацитет(kg)

8 kg, 9kg

Енергетска ефикасност

D