-10%
, ,

BEKO B5DFT510447M

Beko

 • Енергетска класа:D
 • Капацитет:10kg перење
 • 6kg сушење
 • Вртежи:1400 врт./min
 • Програми:15
 • ProSmart инвертер мотор

37.990 ден 41.990 ден

 • Полнење:фронтално
 • HomeWhiz® –  Bluetooth
 • ProSmart инвертер мотор
 • Wash & Wear®
 • AquaWave®
 • SteamCure®
 • Дигитален дисплеј
 • Енергетска класа:D
 • Капацитет:10kg перење,6kg сушење
 • Вртежи:1400 врт./min
 • Програми:15
 • Одложен почеток
 • Потрошувачка на енергија по циклус (100):306kWh
 • Потрошувачка на вода:53 L
 • Ниво на бучење:76 dBA
 • Заштита за безбедност на децата
 • Заштита од прелевање
 • Димензии:84x60x60cm
Брзина на центрифуга

1400

Бренд

Инвертер мотор

Да

Капацитет(kg)

7kg

Енергетска ефикасност

D