-9%
, ,

BEKO B5T69233

Beko

 • Енергетска класа: A++
 • Капацитет на сушење: 9 kg
 • 15 програми

31.990 ден 34.990 ден

 • Tоплотна пумпа
 • Полнење:фронтално
 • Сензор за сушење:OptiSense®
 • Реверзибилна врата
 • Енергетска класа:A++
 • AquaWave®
 • Директен одвод
 • Фузион филтер
 • Капацитет:9kg
 • Програми:15
 • Дигитален дисплеј
 • ChildLock
 • Одложен почеток:0h – 24h
 • Индикатор за:полн резервоар со вода, за чистење на филтер, за чистење кондензатор
 • Ниво на бучава:64dBA
 • Годишна потрошувачка на струја:258.6 kWh
 • Димензии:84.6×59.8×60.5cm
Бренд

Капацитет(kg)

9kg

Енергетска ефикасност

A++