, ,

BEKO B5WFU78418WB

Beko
Availability:

Нема на залиха


 • Енергетска класа:A
 • Капацитет:8kg
 • Вртежи:1400 врт./min
 • Програми:15
 • ProSmart inverter мотор

29.990 ден

 • HomeWhiz® –  Bluetooth
 • ProSmart инвертер мотор
 • Aquawave
 • OptiSense®
 • Дигитален дисплеј
 • Енергетска класа:A
 • Капацитет:8kg
 • Вртежи:1400 врт./min
 • Програми:15
 • Потрошувачка на енергија по циклус (100):47kWh
 • Потрошувачка на вода:47 L
 • Ниво на бучење:72 dBA
 • Заштита за безбедност на децата
 • Заштита од прелевање
 • Димензии:84x60x55cm
Бренд

Брзина на центрифуга

1400

Капацитет(kg)

8kg

Инвертер мотор

Да

Енергетска ефикасност

A