-13%
, ,

BEKO BBIE 12100 BD

Beko

 • Енергетска класа:A
 • Капацитет на фурната:66L
 • SteamShine® – Чистење со пареа
 • 6 функции на рерната Вентилатор
 • Димензии:59.5×59.4×56.7cm

12.990 ден 14.990 ден

 • Мултифункционална
 • Халогено осветлување
 • Механички тајмер
 • Енергетска класа:A
 • Капацитет на фурната:66L
 • SteamShine® – Чистење со пареа
 • 6 функции на рерната
 • Издржливи врати
 • Вентилатор
 • Електрична скара
 • Димензии:59.5×59.4×56.7cm
Бренд