, ,

BEKO BBSE 123001XD

Beko
Availability:

Нема на залиха


 • Енергетска класа: А
 • Волумен: 71L
 • Димензии: В х Ш х Д: 57.5 х 59.5 х 59.5 cm

31.990 ден

 • BBSE 123001 XD вграден сет  плоча : HIC 64402 T
 • Број на функции : 6
 • Тип на дисплеј :  Механички тајмер
 • Волумен на главната шуплина :  71 L
 • Класа на енергетска ефикасност на главната шуплина :  A
 • Механичка контрола
 • Готвење со помош на вентилатор
 • Тип на површина за готвење: Стаклокерамичен
 •  4 стаклокерамички зони
 • Боја:  инокс
 •  HIC 64402 T
 • – Лево напред: Ø 210 / 120 mm, 750 W / 2200 W
  – Десно напред: Ø160 mm, 1500 W
  – Лево назад: Ø 140 mm, 1200 W
  – Десно назад: Ø180 mm, 1800 W
Бренд