-6%
, ,

BEKO BBIE14100X

Beko

 • Енергетска класа:A
 • Капацитет на фурната:72L
 • SteamShine® – Чистење со пареа
 • 6 функции на рерната Вентилатор
 • Димензии:60x60x57cm

13.690 ден 14.490 ден

 • Мултифункционална
 • Халогено осветлување
 • Механички тајмер
 • Енергетска класа:A
 • Капацитет на фурната:72L
 • SteamShine® – Чистење со пареа
 • 6 функции на рерната
 • Издржливи врати
 • Вентилатор
 • Електрична скара
 • Димензии:60x60x57cm
Бренд