-15%
, ,

BEKO BBIE17300B

Beko

 • Капацитет 72 l
 • Енергетска класа A
 • Број на функции 6
 • Димензии:60х60х57cm

16.150 ден 18.990 ден

 • LED дисплеј
 • Енергетска класа:А
 • Капацитет на фурната:72L
 • 6 Функции
 • Функција брзо загревање
 • Чистење со пареа Simple Steam
 • Функција за брзо загревање
 • Халогенско осветлување
 • Механички контроли
 • Вентилатор
 • Електрична скара
 • Заклучување за деца
 • Димензии:60х60х57cm
Бренд