-21%
, ,

BEKO BBIM 13300 XDN

Beko

 

 • Енергетска класа:А
 • Капацитет на фурната:72L
 • Димензии:60x56x55cm

15.490 ден 19.490 ден

 • Мултифункционална
 • Чистење на пареа:SteamShine®
 • Енергетска класа:А
 • Капацитет на фурната:72L
 • Програми:8
 • 3D функција
 • Електронска контрола
 • Дигитален тајмер
 • Вентилатор
 • Димензии:60x56x55cm
Бренд