, ,

BEKO BBIM13300XM

Beko
Availability:

Нема на залиха


 • Енергетска класа:А
 • Капацитет на фурната:72L
 • 8 Функции
 • Вентилатор + скара + 3D Готвење
 • Димензии:60х60х57cm

19.490 ден

 • Мултифункционален
 • SteamShine®
 • Енергетска класа:А
 • Капацитет на фурната:72L
 • 8 Функции
 • Електронски тајмер
 • LED дисплеј
 • Touchcontrol
 • Халогенско осветлување
 • Мазно и тивко затворање на вратата
 • Аероперфект – Совршена дистрибуција на топол воздух
 • Вентилатор + скара + 3D Готвење
 • Димензии:60х60х57cm
Бренд