-9%
, ,

BEKO BBIMM13400XCSW

Beko

 • Енергетска класа:А+
 • Капацитет на фурната:72L
 • 13 програми
 • Child Lock-заштита за деца
 • Димензии:60x60x58cm

24.490 ден 26.990 ден

 • Мултифункционална
 • LED дисплеј
 • Контроли на допир
 • Енергетска класа:А+
 • Капацитет на фурната:72L
 • Безжична конекција: HomeWhiz®
 • 13 програми
 • Функција PizzaPro™
 • Aeroperfect™ функција
 • Чистење со пареа SteamShine®
 • Kаталитички заден ѕид
 • Функција за одмрзнување
 • Мулти димензионално печење
 • Телескопски полици
 • Сонда за месо: CookSense®
 • Електричен грил
 • SoftClose® врата
 • Вентилатор
 • Child Lock-заштита за деца
 • Димензии:60x60x58cm
Бренд