-6%
, ,

BEKO BCHA275K3SN

Beko

 

 • Енергетска класа:F
 • Нето капацитет:262L(193/69
 • Semi No-frost
 • Димензии:177.5x54x54.5cm

25.490 ден 26.990 ден

 • Semi No-frost
 • Led Illumination®
 • Реверзибилна врата
 • Кристални полици со висока отпорност
 • Енергетска класа:F
 • Нето капацитет:262L
 • Простор за ладилник:193L
 • Волумен на одделот за замрзнувач:69L
 • Kапацитет на замрзнувањ:3.2/24kg
 • Потрошувачка на енергија годишно:280kWh
 • Дневна потрошувачка на енергија:0.8kWh
 • Ниво на бучава:38dB
 • Димензии:177.5x54x54.5cm
Бренд

Ширина

55cm

Висина на фрижидер

од 120 до 180 cm, од 86cm до 159cm