-15%
, ,

BEKO BCNA 306E4SN,

Beko

 • Енергетска класа:Е
 • Нето капацитет:284L
 • Простор за ладилник:215L
 • Волумен на одделот за замрзнувач:69L

27.990 ден 32.990 ден

 • Комбиниран фрижидер за вградување
 • ProSmart Инвертер компресор
 • NeoFrost ™ двојно ладење
 • HarvestFresh – имитира 24-часовниот сончев циклус во фиоката за зеленчук задржувајќи ги витамините подолго
 • CoolRoom® – Свежо месо, риба и млечни производи подолго
 • Еко функциј
 • Led Illumination®
 • Реверзибилна врата
 • Држач за шишиња
 • Кристални полици со висока отпорност
 • Енергетска класа:Е
 • Нето капацитет:284L
 • Простор за ладилник:215L
Бренд

Ширина

54cm

Висина на фрижидер

од 180cm до 199cm

 • NeoFrost
 • Енергетска класа:A+
 • Нето капацитет:254L
 • Капацитет на фрижидерот:185L
 • Капацитет на комората:69L
 • Капацитет на замрзнување:3.5kg/24h
 • Потрошувачка на енергија годишно:320kWh
 • Ниво на бучава:40dB
 • Димензии:177x54x54cm