-15%
, ,

BEKO BCNE400E40SN

Beko

 • Нето капацитет: 370l(180/90)
 • Димензии: 194x69x55cm
 • ProSmart™ Inverter мотор
 • Енергетска класа: E

45.890 ден 53.990 ден

BEKO BCNE400E40SN
 • ProSmart™ Inverter мотор
 • Total No-Frost ™ Двојно ладење
 • HarvestFresh – имитира 24-часовниот сончев циклус во фиоката за зеленчук задржувајќи ги витамините подолго
 • EverFresh + ® – Овошјето и зеленчукот остануваат свежи до 30 дена
 • CoolRoom® – Месото, рибата и млечните производи остануваат свежи подолго
 • Режим на одмор
 • ЕКО функција
 • Брзо замрзнување
 • Полица за шишиња
 • LED осветлување®
 • Енергетска класа:E
 • Нето капацитет:370L
 • Капацитет на замрзнување:5.2/24kg/h
 • Капацитет на фрижидерот:280L
 • Капацитет на замрзнувачот:90L
 • Потрошувачка на енергија годишно:246.5kWh
 • Потрошувачка на енергија дневно:0.675kWh
 • Заштита за безбедност на децата
 • Аларм за врата
 • Ниво на бучава:35dB
 • Димензии:194x69x55cm
Бренд

Ширина

69cm

Висина на фрижидер

194cm