-12%
, ,

BEKO BCSA 285 K4SN

Beko

 • Нето капацитет: 271
 • Енергетска класа: Е
 • Годишна потрошувачка наенергија kWh:225
 • Ниво на бучава: 35 dB
 • Димензии: 177,5 x 54 x 54,5 cm

22.990 ден 25.990 ден

 • Комбиниран фрижидер за вградување
 • Нето капацитет: 271
 • Волумен на фрижидерот: 193 lit.
 • Волумен на замрзнувачот: 78 lit.
 • Енергетска класа: Е
 • Годишна потрошувачка на енергија (kWh): 225
 • Ниво на бучава: 35 dB
 • Капацитет на замрзнување: 4kg / 24h
 • Внатрешно LED осветлување
 • Лизгачки шарки
 • стаклени полици
 • Реверзибилна врата
 • Димензии: 177,5 x 54 x 54,5 cm
Бренд

Ширина

55cm

Висина на фрижидер

од 120 до 180 cm