-9%
,

BEKO BDFN26521WA

Beko

 • Енергетска класа:Е
 • Капацитет:14 сета
 • 6 програми
 • Ниво на бучава:43dB
 • Димензии:85×59.8x60cm

23.990 ден 26.490 ден

 • Машина за садови
 • Енергетска класа:E
 • Капацитет:14 сета
 • 6 програми
 • WaterSafe™
 • Fast+™
 • LED дисплеј
 • Quick & Shine®
 • Hygiene Intense функција
 • AutoDosing функција
 • GlassShield®
 • Сигурносна заштита за деца
 • Потрошувачка на енергија(по циклус):0,951kWh
 • Потрошувачка на вода(по циклус):9,5kWh
 • Ниво на бучава:43dB
 • Димензии:85×59.8x60cm
Бренд

Ширина

60cm