-6%
,

BEKO BDFS26020XQ

Beko

 • Енергетска класа:E
 • Капацитет:10 сета
 • Димензии:85×44.8x60cm

23.490 ден 24.990 ден

 • Prosmart инвертер мотор
 • Енергетска класа:E
 • AquaIntense®
 • GlassShield®
 • Капацитет:10 сета
 • LED дисплеј
 • 6 програми
 • AquaIntense технологија
 • Одложено перење:24h
 • Ниво на бучава 46dB
 • Потрошувачка на енергија по циклус:0.755kW
 • Потрошувачка вода по циклус:8.7L
 • WaterSafe™
 • Заштита од деца
 • Димензии:85×44.8x60cm
Бренд

Ширина

45cm