-13%
, ,

BEKO BDIN 38641 Q

Beko

 • Енергетска класа:C
 • Капацитет:16 сета
 • 8 програми
 • Ниво на бучава:44dB
 • Димензии:81.8×59.8x55cm

25.990 ден 29.990 ден

 • Prosmart инвертер мотор
 • Енергетска класа:C
 • Капацитет:16 сета
 • LED дисплеј
 • 8 програми
 • Fast+™
 • Quick & Shine®
 • AquaIntense®
 • SteamGloss®
 • WaterSafe+™
 • Hygiene Intense функција
 • SelfDry
 • SelFit® врата
 • Функција GlassShield®
 • Автоматско отворање на вратата
 • Одложен старт:до 24h
 • Потрошувачка на вода по циклус:9.5L
 • Потрошувачка на вода по циклус:0.551kW
 • Ниво на бучава:44dB
 • Димензии:81.8×59.8x55cm
Бренд

Ширина

60cm