-8%
, ,

BEKO BDIN 38644 D

Beko

 • Енергетска класа:C
 • Капацитет:16 сета
 • 8 програми
 • Ниво на бучава:42dB
 • Димензии:81.8×59.8x55cm

27.490 ден 29.990 ден

  • Енергетска класа:C
  • Капацитет:16 сета
  • 8 програми
  • AquaFlex®
  • Quick & Shine®
  • SteamGloss®
  • Fast+™
  • WaterSafe+™
  • Функција GlassShield®
  • Дизајн на распрскувач:CornerIntense™
  • Автоматско отворање на вратата
  • Одложен старт:до 24:00
  • LED дисплеј
  • Потрошувачка на вода по циклус:9.5L
  • Потрошувачка на вода по циклус:0.768kW
  • Ниво на бучава:42dB
  • Димензии:81.8×59.8x55cm
Бренд

Ширина

60cm