-14%
, ,

BEKO BDIN38521Q

Beko

 

 • Енергетска класа: Е
 • Капацитет: 15 сета
 • 8 програми
 • Ниво на бучава: 44dB
 • Димензии: 81.8 x 59.8 x 55 см

23.990 ден 27.990 ден

  • Вградна машина за садови
  • Енергетска класа: Е
  • Капацитет: 15 сета
  • 8 програми
  • LED дисплеј
  • Fast+™ – 3 пати побрзо чистење
  • AquaIntense® – интензивно перење во долната корпа
  • Одложен старт
  • Потрошувачка на вода по циклус: 9.5л
  • Потрошувачка на вода годишно: 2.660л
  • Потрошувачка на енергија по циклус: 0.965kWh
  • Потрошувачка на енергија годишно: 270kWh
  • Ниво на бучава: 44dB
  • Димензии: 81.8 x 59.8 x 55 см
Бренд

Ширина

60cm